Dimecres, 17 Setembre 2014 22:36

Els Bombers de la Generalitat busquen un excursionista a Montferrer i Castellbò

Valorar aquest article
(0 vots)

Un cop localitzats sans i estalvis els 2 boletaires que els Bombers de la Generalitat buscaven a primera hora d’aquesta tarda, en aquests moments agents del Cos treballen en la recerca d’una excursionista a Montferrer i Castellbò. La dona es troba perduda en una pista forestal als voltants de Sant Joan de l’Erm, on hi té aparcada l’autocaravana en què viatja. Els Bombers han estat alertats a les 19.27 hores per l’espòs de l’excursionista. En aquests moments treballen en la recerca 5 dotacions dels Bombers i un helicòpter.

Prèviament, els Bombers de la Generalitat havien treballat en 2 recerques més, a Vall de Valira i a Alfara de Carles. A les Valls de Valira es buscava una boletaire de 71 anys a qui la família havia perdut el rastre als volts de les 11.00h. La dona ha estat localitzada pels Bombers a les 18.34 hores al poble d’Anserall. Presentava símptomes de fatiga però estava totalment sana i estàlvia. A Alfara de Carles, ha estat un particular qui ha localitzat a les 17.43 hores el boletaire perdut als volts del refugi del Mont-Caro. En concret, l’home es trobava al Barranc de Regatxol i també estava sa i estalvi.

A les 16.27 hores, els Bombers de la Generalitat havien rebut l’avís d’un altre boletaire amb dificultats a Isona i Conca Dellà. L’home explicava que havia caigut mentre buscava bolets, que li costava caminar i que no trobava el camí de retorn al seu cotxe. Els Bombers l’han trobat sa i estalvi a les 19.03 hores. Finalment, a les 17.48 hores, s’ha participat en una altra recerca de boletaire: una dona informava als Bombers que el seu home tenia problemes per trobar el seu vehicle. Immediatament s’ha activat la recerca per terra i aire quan, pocs minuts després, l’home contactava amb la seva esposa per telèfon per informar-li que ja havia trobat el camí de retorn. Com que la recerca ja s’havia activat, els Bombers han continuat a la zona fins que a les 19.22h ha estat localitzat sa i estalvi.

Llegit 1463 vegades Darrera modificació el Dimecres, 17 Setembre 2014 22:50

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar