Dilluns, 14 Gener 2019 22:17

La Diputació aporta 3 milions d'euros a l'ampliació i reforma de l'Hospital de la Seu d'Urgell

Valorar aquest article
(0 vots)
Perelló ha rebut l'alcalde de la Seu, Albert Batalla. Perelló ha rebut l'alcalde de la Seu, Albert Batalla. Diputació de Lleida

La presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, ha rebut aquest dilluns la visita de l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, amb qui ha repassat diferents temes que tenen a veure amb la col·laboració institucional mútua.

Entre altres temes, s’ha tractat l’aportació de la Diputació a les obres d’ampliació i reforma de l’Hospital de la Seu que ja tenen la primera fase contractada i a punt d’iniciar les obres i on la Diputació hi fa una aportació superior a 1.776.000 euros. A més, el pressupost de 2019 de la corporació també contempla una nova partida de més de 1.220.000 euros per a la segona fase d’obres. En total, 3 milions d’euros d’inversió per a aquest important centre sanitari pirinenc.

Aquesta reunió s’emmarca en l’habitual seguit de contactes que la presidenta de la Diputació manté amb els representants dels ens locals de la demarcació, per tal de conèixer de primera mà les necessitats que es generen a cada municipi, i saber també com evolucionen els projectes en què treballen de forma conjunta i que ja s’han endegat amb anterioritat.

 

Llegit 250 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar