Divendres, 12 abril 2013 12:40

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell dobla la partida adreçada a fomentar l'emprenedoria

Valorar aquest article
(0 vots)

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha presentat les diferents mesures que ha elaborat per aquest 2013 per fomentar l'emprenedoria. L'Àrea de Promoció Econòmica ha obert una convocatòria de subvencions amb l'objectiu de dinamitzar el desenvolupament econòmic de la ciutat. El pressupost municipal per enguany ha duplicat la partida destinada a l'obertura de nous negocis a la ciutat, passant dels 16.000 euros amb què es comptava fins al moment a 30.000.

Les diferents línies de subvenció per a la promoció del municipi van destinades a la implantació, les reformes o ampliacions, els traspassos i les millores estètiques d’establiments comercials i de serveis de la ciutat durant el 2012; així com a les noves empreses creades al 2012 per a joves menors de 35 anys o majors de 55 anys.

Com a novetat, les bases d'aquests ajuts també recullen els traspassos de negocis efectuats durant el 2012 d’una activitat per canvi de titular, i la innovació i valor afegit a la promoció econòmica per aquells establiments que hagin impulsat accions i productes innovadors en la nostra ciutat.

El termini per sol·licitar aquestes subvencions finalitza el proper 30 d'abril i es poden tramitar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell.

Paral·lelament, l'Oficina Jove ha editat la guia JovEmprèn on recull tots els recursos i serveis adreçats a joves emprenedors, de menys de 35 anys, que desitgin obrir o ampliar el seu negoci a la Seu d'Urgell. La regidora de Joventut, Meritxell Planes, explicat que “la guia informa als joves emprenedors els passos que han de seguir a l’hora de crear la seva pròpia empresa”.
La guia JovEmprènha estat elaborada amb la col·laboració de la taula d'agents laborals on hi participen l'Ajuntament de la Seu, el Consell Comarcal de l'Alt Urgell, el Centre Empresarial i Tecnològic de l'Alt Pirineu (CETAP), el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), l'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell (AEAU), ASPID, entre d'altres.

Llegit 1842 vegades Darrera modificació el Divendres, 12 abril 2013 13:45

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar