Imprimir aquesta pàgina
Dimarts, 30 abril 2013 17:59

La Seu d'Urgell celebrarà un nou mercat de l'intercanvi el proper 11 de maig

Valorar aquest article
(0 vots)

El Banc del Temps de la Seu d'Urgell organitza el dissabte 11 de maig un nou mercat de l'intercanvi que se celebrarà de les 10 del matí  fins a les 2 del migdia a la plaça de Les Monges. Aquest mercat, on es podrà bescanviar tot tipus d'objectes, està obert a totes les persones que hi vulguin participar, siguin socis o no del Banc del Temps.
El mercat d'intercanvi té un doble objectiu: per una banda, fomentar el reciclatge i la reutiltizació d'objectes que ja no es fan servir, i per una altra, realitzar una acció d'interrelació entre els urgellencs i les urgellenques.
La proposta del Banc del Temps té com a objectiu fomentar les relacions personals i donar vida, mitjançant l'intercanvi, a objectes que han deixat d'utilitzar-se. Aquest mercat també crea i reforça vincles amb d’altres persones, i ja en les edicions passades ha quedat demostrat el seu èxit de convocatòria i participació per parts dels urgellencs i urgellenques.
En els tres primers mercats celebrats es van intercanviar objectes com llibres, discos, petits electrodomèstics, roba, bicicletes, mobles, quadres, etc. que ja no es feien servir, per tal que algú altre els pogués reutilitzar.

Llegit 873 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar