Dimarts, 11 Juny 2013 17:44

Recullen més d'un centenar d'excrements de gos durant dues setmanes en espais públics de la Seu d'Urgell

Valorar aquest article
(0 vots)

La brigada municipal de neteja de la Seu d'Urgell ha recollit en dues setmanes un total de 103 excrements de gos en diferents espais públics de la ciutat. A cada excrement que s'ha anat trobant s'hi ha col·locat una bandereta de color vermell per senyalitzar que es tracta d'un comportament incívic. A més, s'ha deixat col·locat un plafó explicatiu on es remarca que malgrat que la majoria dels amos dels gossos recullen de la via pública els excrements de la seva mascota, encara n'hi ha que no ho fan. És per això que es demana la col·laboració de tots els ciutadans que tenen un gos per tal que recullin els excrements del seu animal de companyia amb l'objectiu de fer un ús cívic de les places i els carrers de la Seu perquè tothom en pugui gaudir.
Aquesta actuació més exhaustiva s'ha portat a terme entre el 28 de maig i el 7 de juny. En aquest període s'han recollit 9 excrements a la plaça i al carrer de Monturull; 27 a la plaça Lleteries; 20 a la plaça de Joan Sansa; 15 al Parc del Cadí; i 16 al Parc del Valira.
L'acció de marcar els excrements de gos trobats en espais públics de la Seu forma part de la nova nova fase, iniciada el passat mes d'abril, de la campanya de civisme La Seu és casa teva. Cuida-la! que impulsa l'Ajuntament urgellenc.
S'ha de recordar que durant tres mesos, la campanya fa especial incís en tres ítems principals com són la recollida dels excrements de gossos; el bon ús de les papereres i el correcte reciclatge de les deixalles.

Llegit 1790 vegades Darrera modificació el Dimarts, 11 Juny 2013 18:31

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar