PP
Dijous, 27 Juny 2013 17:42

Picurt i l’IDAPA organitzen una nova jornada de debat sobre el Pirineu

Valorar aquest article
(0 vots)

La mostra de cinema de muntanya Picurt inclourà novament aquest any una jornada de debat sobre el Pirineu, organitzada conjuntament amb l'Institut per al Desenvolupament i Promoció de l'Alt Pirineu i Aran (IDAPA). En aquesta ocasió, l'acte serà aquest divendres, 28 de juny, entre 2/4 de 10 del matí i les 6 de la tarda, a l'Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell.

En la jornada de debat, sota el nom Cercant una imatge del Pirineu: el paisatge, valor estratègic per a una nova economia pirinenca, hi intervindran Eduardo Martínez de Pisón, catedràtic de Geografia a la Universitat Autònoma de Madrid; Joan Nogué, director de l’Observatori del Paisatge de Catalunya, i Rafel López-Monné, fotòfraf i consultor especialitzat en turisme a peu. També hi faran xerrades Josep Maria Rispa, geògraf i guia interpretador del Parc Nacional d’Aigüestortes; Ramon Moliner, president del Consell Comarcal de la Cerdanya; Víctor Orrit, alcalde de l’Ajuntament de Tremp; Vanessa Freixa, directora de l’Escola de Pagesos i Pastors de Catalunya, i Manel Rocher, director del Pyrennmuseu i de Pyrenades.

La iniciativa comptarà amb l’exposició d’experiències de desenvolupament d’èxit i possibles aplicacions a les comarques de l’Alt Pirineu. En l’àmbit local, l’arquitecte Saül Garreta donarà a conèixer la proposta de recuperació del poble de Solanell, ubicat a Montferrer i Castellbò.

.

Llegit 866 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar