PP
Divendres, 28 Juny 2013 18:00

El projecte d'acompanyament educatiu de la Seu es dóna a conèixer a Barcelona

Valorar aquest article
(0 vots)

La Seu d’Urgell va presentar dimecres, en el marc d’unes jornades tècniques a Barcelona sobre els Plans Educatius d’Entorn, el projecte d’acompanyament educatiu adreçat a alumnes de primària de la ciutat. L’explicació de la iniciativa va anar a càrrec de la tècnica d’Educació de l’Ajuntament urgellenc, Elisabeth Valls, i l’assessora LIC del Servei Educatiu de l’Alt Urgell-Cerdanya, Núria Castillo.

En l’exposició es va destacar els objectius del programa de suport pedagògic, que es va posar en marxa a la ciutat el passat mes de gener. Així, es va remarcar que es vol afavorir l'èxit educatiu de tot l'alumnat i, alhora, vetllar per la igualtat d'oportunitats de tots els nens i nenes. La proposta busca garantir un seguit de condicions que ajudin els infants al seguiment del currículum escolar, a adquirir hàbits d'organització i d'estudi, a planificar el treball escolar i a aprofitar totes les oportunitats que tenen al voltant per al desenvolupament del seu procés de creixement personal.

L’acompanyament educatiu ha estat possible gràcies a una trentena de voluntaris i la coordinació entre les escoles de la Seu, el consistori, els Serveis Educatius de l’Alt Urgell-Cerdanya del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, a més de les ONG La Seu Solidària i Càritas Diocesana.

Les jornades sobre els Plans Educatius d’Entorn, organitzades pel Departament d’Ensenyament, també van donar a conèixer el projecte‘Grup de treball d'Aprenentatge i Servei’, aplicat a Badalona sota la direcció d’Anna Vicente, tècnica del Centre de Recursos Pedagògics, i Dolors Sabater, mestra de l’Institut Júlia Minguell.

Llegit 909 vegades Darrera modificació el Divendres, 28 Juny 2013 18:20

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar