PP
Dimarts, 02 Juliol 2013 18:33

Aproven l'ordenança fiscal d'ocupació de terrenys d'ús públic per aparcament d'autocaravanes

Valorar aquest article
(0 vots)

El ple de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell va aprovar ahir l'ordenança fiscal d'ocupació de terrenys d'ús públic per aparcament d'autocaravanes a la ciutat. El pàrquing per aquest tipus de vehicles d'ús turístic quedarà instal·lat al terreny de terra que hi ha entre l'aparcament d'asfalt del Dr. Peiró i el poliesportiu municipal. Així, es van aprovar les taxes per fer ús d'aquest aparcament i dels serveis de llum i aigua que s'oferiran als autocaravanistes. L'aparcament d'una autocaravana tindrà un cost de 3 euros al dia , amb un màxim d'estacionament de 72 hores (3 dies). També hi haurà una zona de moll on hi haurà instal·lada una màquina expenedora que donarà servei d'aigua i de llum a les autocaravanes aparcades en aquest recinte públic. Tres hores de llum costaran 6 euros, mentre que 100 litres d'aigua tindran un cost de 2 euros. Aquesta màquina funcionarà amb monedes. En aquest mateix espai els vehicles podran buidar els dipòsits d'aigües grises i negres. L'espai donarà cabuda a 9 aparcaments per autocaravanes de 5 metres d'ample per 8 de llargada, que es dividiran mitjançant travesses formigonades.
L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha invertit prop de 30.000 euros per adequar aquest terreny municipal per acollir-hi les autocaravanes. La màquina expenedora de llum i aigua ha tingut un cost d'una moca de 9.000 euros. L'objectiu d'aquesta obra és “promoure i fomentar aquesta activitat turística, d'esbarjo i esportiva”.
Actualment, a la Seu d'Urgell les autocaravanes aparquen en diferents zones de la ciutat com al pàrquing públic i gratuït del Dr. Peiró, i en una zona sense asfaltar a l'Horta del Valira. Amb l'adequació d'aquest nou espai públic, “s'aconseguirà unificar la zona d'aparcament per les autocaravanes i alhora s'afavorirà l'augment de turistes que opten per viatjar i fer les seves vacances amb aquest tipus de vehicles”.

Llegit 799 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar