Dimecres, 26 Juliol 2017 14:13

L'Obra Social 'la Caixa' aporta 28.160 euros per a equipaments del nou local d'ASPID

Escrit per 
Valorar aquest article
(0 vots)
Signatura del conveni de col·laboració. Signatura del conveni de col·laboració. ASPID

L’Obra Social ‘la Caixa’ farà una aportació de 28.160 euros destinada a equipaments del nou local de l’Associació de Paraplègics i Discapacitats Físics de Lleida (ASPID) situat al carrer Príncep de Viana número 94 de Lleida.

El nou centre acull els serveis d’autonomia personal i de neurorehabilitació (NeuroLleida) d’ASPID i els corresponents a programes de participació social. Josep Galve, director de Banca Institucions a Lleida de “la Caixa”, i Bibiana Bendicho, presidenta d’ASPID, han signat el conveni de col·laboració que formalitza aquesta aportació.

Les noves instal·lacions, de 150 m2, permeten ampliar el nombre de persones ateses i continuar desenvolupant l’oferta actual de programes específics de neurorehabilitació per a persones amb dany cerebral com ictus o traumatismes crànio-encefàlics, o malalties neurodegeneratives com les demències o la malaltia de Parkinson. 

NeuroLleida ha incrementat també els serveis amb la posada en marxa a partir del mes de setembre de nous programes de millora de la memòria, adreçats a col·lectius específics de persones que presenten queixes de problemes de memòria, a causa de factors psicològics, com l’estat emocional, l’ansietat o la depressió, o problemes derivats d’inadequades estratègies de funcionament. També s’adrecen a persones amb altres malalties que s’associen amb elevades queixes de problemes de memòria, com són la fibromiàlgia o la fatiga crònica.

Llegit 1152 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar