Dilluns, 01 Gener 2018 21:00

Rosa Maria Mora fa efectiva la seva renúncia com a diputada en el darrer ple del 2017 de la Diputació de Lleida

Escrit per 
Valorar aquest article
(0 vots)
Rosa Maria Mora amb Joan Reñé. Rosa Maria Mora amb Joan Reñé. Diputació de Lleida

El darrer ple del 2017 de la Diputació de Lleida, celebrat el passat 29 de desembre, va ser l'últim la diputada Rosa Maria Mora, que tal com estava previst des de l’inici del mandat va finalitzar la seva dedicació a la institució. Mora també va deixar l'alcaldia d'Anglesola després de 30 anys involucrada en el món local. El president, Joan Reñé, li va agrair el treball i el compromís dedicat a la Diputació de Lleida. 

El ple va aprovar el projecte i l’estudi d’impacte ambiental per al condicionament i millora de 3,670 quilòmetres (del punt 2,830 al 6,500) de la carretera LV-9123, de la C-1412b a Sant Serni, concretament el tram de Gavet de la Conca. Aquesta via ja havia estat objecte de dues actuacions anteriors fins al pont de Gavet, que ara es completaran amb una obra que té un pressupost d’1.936.681 euros. L’estudi d’impacte ambiental respon al fet que aquest tram es troba dins la Xarxa Natura 2000 de les serres del Montsec, Sant Mamet i Mitjana.

De la mateixa manera, el ple va aprovar les normes reguladores del procediment de concessió de subvencions directes a projectes singulars d’Entitats Locals de la demarcació de Lleida per afavorir el pas a una economia baixa en carboni. Aquesta línia d’ajuts de l’Instituto para la Diversificación y Ahorro de Energía va adreçada a ajuntaments de menys de 20.000 habitants i la proposta de la Diputació és finançar un 25% del que correspongui als ens locals.

Dos darrers punts que van ser aprovats pel ple de la Diputació fan referència, d’una banda, a la pròrroga del conveni de col·laboració amb l’IRBLleida Fundació Dr. Pifarré i el Servei Català de la Salut, per fomentar les activitats de recerca hospitalària a Lleida, anualitat 2016, i de l’altra, a la cessió d’ús, per part de la Diputació de Lleida, al Col·legi de Periodistes de Catalunya, demarcació de Lleida, d’un pis per ser utilitzat com a seu del col·legi, durant l’any 2018.

Llegit 229 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar