Divendres, 26 Octubre 2018 17:31

La Diputació de Lleida assumirà el 45% del cost dels treballs per reobrir la carretera del Port del Comte

Escrit per 
Valorar aquest article
(0 vots)
La carretera es troba tallada per una esllavissada de roques. La carretera es troba tallada per una esllavissada de roques. Diputació de Lleida

La Diputació de Lleida assumirà un 45% del cost total dels treballs de desenrunar i fer de nou accessible la carretera d’accés a les pistes del Port del Comte, tallada al trànsit des de fa dues setmanes per una esllavissada de roques, segons ha explicat avui la presidenta Rosa Maria Perelló, que s’ha reunit amb el diputat de Vies i Obres, Josep Ibarz, per analitzar la situació. 

Aquesta via és vital per a l’economia del Solsonès, perquè dona accés a  l’estació d’esquí del Port del Comte, una de les més importants de les comarques de Lleida.

El compromís de la Diputació de Lleida, ha recordat Perelló, s’emmarca en totes les actuacions que al llarg d’aquest any s’han dut a terme per tal de minimitzar els efectes de les esllavissades conseqüència dels episodis de pluges intenses registrats a les comarques de Lleida.

Segons Perelló, la prioritat de la institució és estar al costat dels ajuntaments per tal de col·laborar-hi en les necessitats sobrevingudes, en aquest cas, de manteniment de vies de comunicació de titularitat municipal.

L’aportació de la Diputació de Lleida es planteja en col·laboració amb la conselleria de Territori, l’Ajuntament de la Coma i la Pedra i el Consell Comarcal del Solsonès.

El cost estimat d’aquesta actuació d’urgència a la carretera del Port del Comte es xifra en 70.000 euros.

 
Llegit 223 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar