Dijous, 14 Març 2019 15:12

L'esportista d'Alba Vero Torra juga els partits preliminars dels Special Olympics

Escrit per 
Valorar aquest article
(0 vots)
Vero Torra (quarta per l'esquerra) amb el seu equip. Vero Torra (quarta per l'esquerra) amb el seu equip. Twitter @alvaroterreros

Vero Torra, esportista cerverina vinculada al Club Esportiu Alba de Tàrrega, ja ha iniciat els primers partits preliminars en la modalitat de bàsquet amb la selecció espanyola als Special Olympics World Games, que se celebren a Abu Dhabi entre el 14 i el 22 de març.

L'equip de Torra, la selecció espanyola de bàsquet, ha participat en els partits preliminars contra Sèrbia, Egipte, Kazakhstan i Austràlia, i aquest dijous arrenquen les competicions esportives oficials. 

Torra és l’única jugadora de la demarcació de Lleida que ha estat seleccionada per participar en aquest esdeveniment esportiu mundial si bé de Lleida també hi pren part l’entrenador Álvaro Terreros, de la Federació ACELL Lleida.

La setmana passada Torra va rebre un emotiu comiat per part dels seus companys del Grup Alba. Val a dir que Torra ha pogut participar en aquest esdeveniment gràcies al suport de l'Empresa d'Aigües i Serveis Cervera i Segarra (EASCS), que finança les despeses del viatge.

 Vero Torra és una de les poques dones que participa també en campionats de bàsquet i de futbol a Lleida. Els seus entrenadors del Club Esportiu Alba la descriuen com una "jugadora molt bona, entregada, sacrificada i constant, hi ha poques dones amb especials dificultats del seu nivell que practiquin esport a la demarcació de Lleida".

L'equip de Torra ha participat en els partits preliminars contra Sèrbia, Egipte, Kazakhstan i Austràlia, i aquest dijous arrenquen les competicions esportives oficials. 

Llegit 105 vegades Darrera modificació el Dijous, 14 Març 2019 15:17

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar