Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 14 Març 2019 16:16

Unió de Pagesos reuneix més de 300 tractors i vehicles a Girona, Lleida, Manresa, Tarragona i Tortosa per exigir al Govern estatal mesures urgents per a la pagesia

Escrit per 
Valorar aquest article
(0 vots)
Tractorada a Lleida. Tractorada a Lleida. Unió de Pagesos

Unió de Pagesos ha reunit avui més de 300 tractors i vehicles a les mobilitzacions i concentracions que han tingut lloc davant de les subdelegacions del Govern de l’Estat a Girona, Lleida i Tarragona, de la delegació de l’Agència Tributària a Manresa i de la delegació d’Hisenda a Tortosa. Els representants d’Unió de Pagesos han entregat a les diferents seus estatals un document amb les demandes urgents del sindicat a favor de la pagesia professional que suposen uns 300 milions d’euros anuals per a Catalunya.

Les mobilitzacions d’avui s’han portat a terme conjuntament amb altres a tot l’Estat convocades per la resta d’organitzacions pertanyents a Unió d’Unions d’Agricultors i Ramaders. El sindicat ha organitzat les últimes setmanes més de 30 xerrades a tot el territori per explicar els motius d’aquestes mobilitzacions.

Unió de Pagesos reclama, entre altres qüestions, una aplicació justa de la Política Agrària Comuna (PAC) a l’Estat espanyol i un repartiment just i equitatiu del valor afegit a la cadena alimentària, a la vegada que denuncia l’encariment dels costos de producció, factors que impedeixen que les rendes de la pagesia siguin equiparables a les de la resta de ciutadans.

Llegit 93 vegades
Comarques

L'últim de Comarques

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar