Divendres, 03 Maig 2019 08:49

La IV Trobada d’Urban Sketchers de Catalunya, al Turó de la Seu Vella, rebrà més de 300 dibuixants

Escrit per 
Valorar aquest article
(0 vots)
Presentació. Presentació. USk Lleida

El Turó de la Seu Vella de Lleida s’omplirà aquest dissabte 4 de maig d’urban sketchers (USk) dins la IV Trobada de Catalunya. De moment ja hi ha 330 inscrits, una xifra rècord en aquestes trobades i que dobla la de l’any passat. Donar color a un megadibuix panoràmic de Lleida, concerts o visites guiades per acompanyants són algunes de les activitats que complementaran la jornada.

La IV Trobada de Catalunya la convoca Urban Sketchers de Catalunya i, enguany, té als Urban Sketchers Lleida com a amfitrions organitzadors. Pel portaveu d’aquesta darrera entitat, Joan Mestre, "l’increment de participants respecte a la trobada de l’any passat, d’uns 160 a 330 a hores d’ara, mostra el creixement i interès que està tenint l’urban sketching". 

Mestre també destaca l’atractiu que està tenint descobrir el Turó de la Seu Vella "que vam triar per ajudar a que sigui declarada Patrimoni Universal", tot recordant que els dibuixos que es faran (al voltant d’un miler, pel cap baix) es difonen per les xarxes socials, amb la repercussió promocional que això té pel Turó i per a Lleida i que es faran acompanyats de l’etiqueta #uskcatlleida.

 

Llegit 314 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar