Articles filtrats per data: Dilluns, 18 Març 2019

Bona part dels expositors participants en el Saló de l’Automòbil de Mollerussa van complir les expectatives de negoci previstes el primer dia de fira. Així ho va revelar ahir l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, després de visitar alguns dels expositors acompanyat de la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, i del director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra. Solsona va assegurar que “el Saló de l’Automòbil és la nostra joia dins el recinte firal” i va destacar “l’important impacte directe de vendes que té al territori”, amb un volum superior als 7 milions d’euros. Per la seva part, la consellera també es va manifestar en el mateix sentit que Solsona i va dir que “els expositors visitats ens han explicat que han complert les expectatives previstes, fet que fa preveure que tindran una bona fira”.

El Saló de l’Automòbil se celebra en el marc de la Fira de Sant Josep des de fa 39 edicions. Ubicat al recinte de les piscines municipals de Mollerussa, el Saló de l’Automòbil és la mostra de vehicles nous més important de les terres de Lleida i la segona de Catalunya pel que fa al volum de vendes.

Enguany compta amb la participació de 26 expositors que ocupen uns 6.000 metres quadrats i exhibeix centenars de cotxes, furgonetes, autocaravanes i motocicletes d’una quarantena de marques. Des de fa uns anys, Fira de Mollerussa habilita unes zones de prova on els expositors deixen provar els vehicles possibles als visitants.

Per aquells que tenen la intenció de comprar un vehicle nou, és obligat visitar el Saló de l’Automòbil ja que Fira de Mollerussa, amb el patrocini dels expositors participants, sorteja cada any un xec de 6.000 euros entre tots els visitants que comprin un vehicle durant els quatre dies que dura el certamen.

L’any passat, el Saló de l’Automòbil de Mollerussa va vendre 279 vehicles per un import total de més de 7,1 milions d’euros.

Publicat a Mollerussa

Una vintena de persones, entre les quals només hi havia una dona, van participar dissabte a la tarda i diumenge al matí a la 22a edició del Concurs de Conducció de Carretilles d’Elevació, que va organitzar Tallers Antoni Miquel SL, de Sidamon, representant oficial de Linde per a Lleida, Tarragona i Andorra, en el marc de la 147a Fira de Sant Josep. Els participants van haver de disputar cinc proves (tres dissabte i dues diumenge) en un temps límit. L’organització va valorar l’habilitat, la rapidesa i la precisió a l’hora de manipular la carretilla i transportar diferents objectes així com la seguretat, ja que també es va guardonar el participant que va cometre menys errors durant les proves.

El guanyador d’aquesta edició va ser Joel Segura Granados (de Nufri), amb un temps d’11 minuts i 35 segons, seguit de Ramon Gutiérrez Tonijuan, guanyador de l’any passat (també de Nufri), amb un temps d’11 minuts i 54 segons. Va completar el podi Nelson Rodríguez Martínez (Nufri), amb un temps de 13 minuts i 23 segons. Per la seva part, Razvan Ionel Radacanu (Nufri) es va endur el guardó a la seguretat i va quedar setè en la classificació final, amb un temps de 14 minuts i 16 segons. Els tres primers classificats van ser guardonats amb un trofeu i un premi en metàl·lic.

Publicat a Mollerussa