Articles filtrats per data: Dimecres, 20 Març 2019

El segon Saó Poètica retrà homenatge a la poeta Maria Mercè Marçal, l’experiència cultural tindrà lloc a l’antic obrador de rajoles hidràuliques d’Agustí i Pepito Isanda, al carrer de la Mallola número 1 de Mollerussa, a les 12 del migdia.

L’entitat mollerussenca vol mostrar el perfil més personal de la poeta a través de les vivències de diferents persones i la lectura dels seus poemes. Una Saó Poètica que finalitzarà amb un tast de productes de proximitat de Mos de Tros de Vallverd d’Urgell i de vins del celler de Cal Cabo de Sant Martí de Maldà.

 

Vici pel teatre

El dia 27 de març es celebra el Dia Mundial del Teatre i Saó de Ponent ho celebra amb el lliurament del premi de la tercera edició del concurs de textos teatrals per a espectacles de petit format i l’estrena de l’obra “Absències” d’Eva Moreno, obra guanyadora de la passada edició del concurs i produïda per Teatre de Butxaca.

 

Experiències culturals

Saó de Ponent  ha definit les seves activitats com a experiències culturals donat que estan pensades, realitzades i executades per als espais concrets on es portaran a terme i que donaran al públic assistent una experiència única difícil de tornar a repetir.

 

 

Publicat a Mollerussa