Dimecres, 24 Agost 2016 13:48

L’Ajuntament de l’Albi, obligat a retornar part de subvencions per una irregularitat de l’anterior govern

Escrit per 
Valorar aquest article
(0 vots)

L’auditoria de comptes encarregada per l’actual equip de govern de l’Ajuntament de l’Albi, encapçalat per Anna Feliu (CiU), ha posat de manifest que durant el mandat de Tots Fem L’Albi-AM, el municipi va ingressar 297.631,24 euros de manera irregular mitjançant la duplicitat de factures a l’hora de justificar les subvencions rebudes per la primera fase de l’obra del castell. La xifra de subvencions significa 133.992,46 euros del global de l’obra. Ara, l'Ajuntament haurà de retornar aquests diners més interessos de demora.

Feliu lamenta aquesta situació i assegura que “ara per ara, aquest tema és la nostra principal preocupació i estem posant tots els mitjans i instruments i fent totes les gestions necessàries per intentar preservar al màxim les finances municipals per tal que la repercussió per al dia a dia del nostre poble sigui la mínima possible”. 

També recorda que l’actual equip de govern de l’Ajuntament de L’Albi “està al servei del poble i, malgrat no ser els causants d’aquesta situació, en base a la confiança que al seu dia el poble ens va donar, estem fent i farem tots els possibles per intentar que l’Ajuntament en surti el menys mal parat possible d’aquesta greu situació derivada de l’etapa de govern de Tots Fem L’Albi-AM”

 

Llegit 413 vegades Darrera modificació el Dimecres, 24 Agost 2016 14:30

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar