Dijous, 20 Desembre 2018 20:58

Clou la 24a Mostra Gastronòmica de les Garrigues amb 2.000 menús servits

Escrit per 
Valorar aquest article
(0 vots)
El sopar de cloenda es va fer al restaurant Ca la Margarida de l’Albi. El sopar de cloenda es va fer al restaurant Ca la Margarida de l’Albi. Comunicació 360º

La 24a Mostra Gastronòmica de les Garrigues ha servit enguany 2.000 menús, repetint la xifra rècord assolida en la passada edició, en la qual es van incrementar els menús en un 25%. El passat 17 de desembre va tenir lloc el sopar de cloenda de la Mostra al restaurant Ca la Margarida de l’Albi.

El president del Consell Comarcal de les Garrigues, Antoni Villas, va avançar que “comencem ja a treballar en la pròxima Mostra Gastronòmica amb la il·lusió d’arribar als 25 anys i amb novetats que anirem desvetllant més endavant”.

Els nou restaurants que han participat en la Mostra d’enguany en fan una valoració molt positiva, ja que han mantingut els menús servits en la passada edició, tot un èxit de participació. També destaquen la fidelitat de molts dels comensals, que acudeixen any rere any a la cita amb la Mostra. 

Enguany, els organitzadors de la Mostra han volgut donar un paper protagonista a les guatlles incorporant-les en les elaboracions. A més, com en les edicions anteriors, l’oli d’oliva verge extra ha tingut un paper essencial, ja que és un dels motors econòmics de la zona i que marca el paisatge i territori de la comarca. Per aquest motiu, els primers caps de setmana de la Mostra es regalava una ampolla d’oli de la comarca als comensals que degustaven els menús en algun dels restaurants participants.

Durant l’acte del passat 17 de desembre, el president del Consell Comarcal va entregar els diplomes als restaurants que han participat en l’edició d’enguany i va agrair-los la seva participació i la promoció que fan de la cuina garriguenca. A més, es van sortejar nou lots de productes de la comarca entre els comensals, un de cada restaurant. Pròximament es faran públics els guanyadors dels lots dels concursos organitzats a través de Facebook i d’Instagram.

Llegit 119 vegades Darrera modificació el Dijous, 20 Desembre 2018 21:23

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar