Dijous, 20 Novembre 2014 09:35

El Consell Comarcal de les Garrigues preveu augmentar un 50% el nombre de contenidors de recollida selectiva amb la nova concessió

Valorar aquest article
(0 vots)

El Consell Comarcal de les Garrigues ha enllestit el plec de condicions de la concessió del servei Públic de recollida i transport de residus, la gestió de dipòsits controlats i de les deixalleries de la comarca per als pròxims 10 anys i l’expedient se sotmetrà a debat al ple convocat per avui dijous.

El plec inclourà un augment del 50% del nombre de contenidors de recollida selectiva i preveu el finançament de campanyes de sensibilització i millores en la maquinària i en la gestió dels dipòsits de residus, entre d’altres. A més a més, s’ha introduït la possibilitat d’implantar progressivament la recollida porta a porta, segons les característiques de cada municipi i sempre i quan ho sol·liciti l’Ajuntament.  

El president del Consell Comarcal de les Garrigues, Juli Muro, ha destacat el diàleg i la recerca del consens que han prevalgut en el procés d’elaboració del Plec com una garantia del bon funcionament de la concessió. En aquest sentit, ha remarcat el treball conjunt de tots els grups del Consell en la Comissió de Medi Ambient i l’aportació dels alcaldes de la comarca en el darrer consell d’alcaldes convocat per tractar d’aquesta concessió.

 

Llegit 412 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar