Dijous, 08 Gener 2015 10:08

L’Ajuntament de les Borges compra llibres d’autors o temàtica local

Valorar aquest article
(0 vots)

La junta de govern local de l’Ajuntament de les Borges Blanques va aprovar ahir la compra de 25 exemplars del llibre Arran de cel, apunts d’astronomia bàsica de l’autor borgenc Adolf Boldú, publicat l’any 2014 per Pagès Editors. D’aquesta manera la Regidoria de Cultura continua amb el seu programa de recolzament a la literatura de proximitat, que preveu cada any la subvenció a dos autors locals o comarcals, o per a llibres que parlin de les Garrigues, per un import màxim de 400 euros per edició.

Així, l’any passat ja va adquirir exemplars del llibre El cavaller dels canelons, de l’autor de les Borges Josep Ma Anglès i publicat per Pagès Editors, així com del llibre La Nova Cuina de les Garrigues, un recull de receptes de diversos autors de la comarca publicat per l’Editorial Fonoll. El regidor de Cultura, Francesc Macià, va destacar ahir “la necessitat de continuar donant suport a la literatura i als autors del territori, donades les dificultats que tenim aquí a l’hora de donar-los a conèixer al gran públic. D’aquesta manera els assegurem un impuls que a ells els ajuda a seguir escrivint i a nosaltres a difondre els temes de les Borges”.

El llibre ‘Arran de cel’ atansa el lector a l’astronomia a través de temes molt quotidians de la vida de la majoria de les persones. El seu autor, Adolf Boldú, és professor de Llengua Catalana, Literatura i Llatí, a més d’un gran aficionat a l’astronomia.

Llegit 506 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar