Diumenge, 18 Gener 2015 17:47

Garrigues Emprèn estudia obrir més establiments a altres mercats de Barcelona

Valorar aquest article
(0 vots)

El president del Consell Comarcal de les Garrigues, Juli Muro, i el responsable de l’empresa Garrigues Emprèn, Joan Gras, han valorar avui molt positivament el primer mes de funcionament la primera botiga de la firma ubicada al Mercat de la Concepció de Barcelona. Muro ha avançat que “aquesta primera iniciativa ha donat tan bons resultats que ja estem negociant amb l'Ajuntament de Barcelona instal·lar botigues de Garrigues Emprèn a altres mercats de la ciutat”.

Cal recordar que Garrigues Emprèn està formada per quatre cooperatives i dos cellers de les Garrigues units per difondre els productes i els valors turístics i patrimonials de la comarca i compta amb la col·laboració del Consell Comarcal de les Garrigues. A la botiga s’hi poden adquirir tant els productes de la comarca de les firmes que formen Garrigues Emprèn com paquets turístics, ja que també opera com a punt d’informació turística de les Garrigues a la capital catalana.

L’empresa i el Consell col·laboren per al desenvolupament del projecte Oliturisme, després que el ple del Consell Comarcal ho aprovés per unanimitat el passat 20 de novembre i ambdues parts signessin l’acord de col·laboració. L’objectiu és unir turisme i gastronomia. El Consell Comarcal col·labora amb iniciatives com aquesta per projectar els productes més preuats que té la comarca i la seva imatge.

Llegit 483 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar