Dijous, 13 Juliol 2017 14:33

Concurs del cartell de la Festa Major de les Borges Blanques

Valorar aquest article
(0 vots)
El cartell de l'any passat. El cartell de l'any passat.

La Comissió de Festes de l’Ajuntament de les Borges Blanques ha convocat el concurs del cartell que anunciarà la Festa Major que se celebrarà al setembre. El disseny ha d’incloure el lema 'Festa Major de les Borges Blanques 2017' i les dates 2, 3, 4 i 5 de setembre. El guanyador rebrà un premi de 200 euros.

El cartell s’ha de presentar en format paper i en format digital i hi poden participar totes les persones majors de 16 anys que ho desitgin. Les obres presentades han de ser originals i inèdites, es poden elaborar utilitzant qualsevol estil o tècnica que permeti la fotoreproducció i la impressió en quatre colors però no s’admeten tintes metal·litzades, fluorescents, relleus ni volums enganxats.

El format serà de 29,7 centímeteres d’ample per 42 centímetres d’alt i les propostes s’hauran de presentar en un suport rígid DIN A3. En el cas que el cartell inclogui una imatge fotogràfica s’haurà d’adjuntar la diapositiva o un original digital de qualitat i lliurar-ne una còpia en suport informàtic i amb la resolució adequada.

Les obres han d’anar acompanyades d’un sobre tancat amb un pseudònim, que també haurà de constar a l’anvers del cartell i a l’interior del sobre juntament amb el nom i cognom de l’autor, l’adreça i el telèfon. Els autors podran signar les seves obres una vegada conegut el resultat.

El jurat presidit per l’alcalde del consistori, un regidor, una persona del món de la pintura i una altra de les arts gràfiques es reunirà el dia 31 de juliol a les 9 de la nit i emetrà el veredicte final amb el nom del guanyador.El veredicte es donarà a conèixer a la pàgina web de l’Ajuntament i les seves xarxes socials.

La regidora de Cultura, Ariadna Salla, ha volgut “animar als borgencs i les borgenques a participar en aquest concurs per tenir, un any més, un cartell a l’alçada de la nostra emblemàtica Festa Major”.

 

Llegit 671 vegades Darrera modificació el Dijous, 13 Juliol 2017 14:40

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar