Dilluns, 04 Març 2019 11:42

El Consell de les Garrigues organitza diferents activitats per commemorar el Dia Internacional de les Dones

Valorar aquest article
(0 vots)
Cartell. Cartell. Consell Comarcal de les Garrigues

El Consell de les Garrigues commemora aquesta setmana el Dia Internacional de les Dones, que se celebra el 8 de març, amb un seguit d’activitats en diferents localitats de la comarca a través del Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) i de l'Oficina Jove de les Garrigues. 

Els dies 5, 6 i 7 de març, tècniques del SIAD i de l'Oficina Jove instal·laran una taula informativa, durant l'estona del pati, als centres de secundària de les Borges Blanques, Institut Josep Vallverdú i Col·legi Mare de Déu de Montserrat, i la Granadella, Institut l’Olivera, per sensibilitzar els joves sobre la igualtat entre homes i dones. També es proposa l’activitat Retrat de dones garriguenques per visualitzar les dones de la comarca que han fet història, com Raimunda Elias Marca, Agustina Saragossa i Domènech, Maria Lois López, Maria Recasens Gassió, entre altres. A més, demà 5 de març, es realitzarà un taller-tutoria amb els alumnes de 2n d'ESO de l’Institut l’Olivera de la Granadella amb el títol Iguals vol dir =s.

Dimecres 6 de març, a 2/4 de 7 de la tarda, tindrà lloc la lectura del manifest institucional, per part de la tècnica del Servei d’Informació i Atenció a les Dones de les Garrigues, al Casal Cívic de les Borges Blanques. Tot seguit, les dones de la junta de l’Associació de Gent Gran 'Les Garrigues' llegiran el poema 8 de març de Maria Mercè Marçal.

Després es durà a terme el taller d’Autodefensa per a dones, que s’organitza des del Casal Cívic de les Borges Blanques. El taller comptarà amb 6 sessions, els dimecres de 2/4 de 7 de la tarda a 2/4 de 10 de la nit, del 6 de març al 10 d’abril.

 

Llegit 292 vegades Darrera modificació el Dilluns, 04 Març 2019 11:55

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar