Dimecres, 08 Maig 2019 11:14

La 3a Borges Motor ven més d’una quarantena de vehicles

Valorar aquest article
(0 vots)

La tercera edició de la fira Borges Motor, que es va celebrar el primer cap de setmana de maig, va tancar amb una quarantena d’automòbils venuts, a més de tractors i diversa maquinària agrícola. L’organització calcula que el certamen va generar un impacte econòmic al territori d’uns 900.000 euros.

La fira es va celebrar als jardins del Terrall i va comptar amb 12 expositors, dels quals dos pertanyien al sector agrícola i la resta al sector de l’automoció. El públic va poder veure exposats més de 200 vehicles en un espai d’uns 3.000 metres quadrats.

La tercera fira Borges Motor va ser inaugurada el divendres pel director general del Circuit de Barcelona-Catalana, Joan Fontserè. Per la seva part, l’alcalde, Enric Mir, va destacar el nombre d’expositors presents i la repercussió que té la fira a la comarca. A més, va emfatitzar en el fet de posar en valor també el patrimoni cultural i gastronòmic.

La fira comptarà amb la col·laboració de l’Agrupació de Comerciants de Borges, que el dissabte va organitzar la 30a edició del Mercat de la Ganga. El mateix dia, la capital de les Garrigues va acollir una festa de l’Associació Africana de les Borges.

Llegit 160 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar