Dijous, 01 Setembre 2016 21:18

Puigdemont subratlla "suport decidit" del Govern amb el Segarra-Garrigues i la cultura del regadiu

Valorar aquest article
(0 vots)
El president ha visitat el canal a Oliola i a Tàrrega. El president ha visitat el canal a Oliola i a Tàrrega. Generalitat

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha subratllat des d’Oliola el “suport decidit del Govern amb la infraestructura i amb la cultura del regadiu” i ha demanat el“compromís” de tots per tal que “l’equilibri sigui el concepte que guiï les decisions que s’hagin de prendre en el futur”. “Estic convençut que si ho fem tots, la Unió Europea, que es regeix per un principi de realisme, ens farà la confiança que ens mereixem. I, si hi ha aquest principi de confiança, se’ns obriran moltes portes per resoldre molts d’aquests conflictes que ara sembla que no tinguin solució”, ha remarcat.

El president ha mostrat la totalitat disponibilitat del Govern per ajudar els regants a buscar solució a les incerteses i aconseguir que “el Segarra-Garrigues marqui un abans i després en tot el país”. “Volem un país de regadiu perquè, sense ell, l’objectiu de tenir una producció que atengui al màxim la demanda interna no el podrem assolir, i serem un país dependent”, ha conclòs.

Per la seva part, la consellera d’Agricultura, Meritxell Serret, s’ha sumat a les paraules del president assegurant que “l'aposta d'aquest Govern pel canal Segarra-Garrigues és clara i decidida”, ja que “és un projecte de país que ha de garantir el desenvolupament econòmic i social del territori, i preservar el patrimoni ambiental”. “Estem compromesos amb aquesta infraestructura i donem suport a totes les iniciatives i projectes que converteixin el Segarra-Garrigues en un motor real d'activitat per crear riquesa i afavorir el relleu generacional al sector agrari i fixar població al territori”, ha declarat.

Després de visitar la Bassa Reguladora del Sector 3 del Canal Segarra – Garrigues, així com una de les finques de reg d’aquet mateix sector, Carles Puigdemont ha anat a Tàrrega, a la seu d’Aigües del Segarra-Garrigues, on es troba el centre de control. 

Llegit 504 vegades Darrera modificació el Dijous, 01 Setembre 2016 21:22

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar