Imprimir aquesta pàgina
Dimecres, 17 Maig 2017 13:50

Térmens arranja dos ponts de camins municipals

Valorar aquest article
(0 vots)
Imatge de les obres. Imatge de les obres. Ajuntament de Térmens

L’Ajuntament de Térmens ha arranjat els ponts de dos camins municipals, concretament, el Pont del Vedat, al camí del final del terme que limita amb Vallfogona de Balaguer, que s’ha pavimentat; i el Pont del Riu Corb, al camí de la Figuera, que també s’ha pavimentat i, a més, s’ha eixamplat guanyant un metre (de 4,5 a 5,5 metres) i s’hi han col·locat baranes metàl·liques que milloren sensiblement la seguretat.

Cal recordar que aquests camins són molt transitats per tractors i altres vehicles pesants que havien malmès aquests punts. També són vies utilitzades per veïns que fan esport a l’aire lliure (bicicleta, running o passejades). L’actuació en aquests dos ponts completa la millora dels camins que van ser arranjats recentment per l’Ajuntament.

L'obra ha costat 18.789,45 euros i ha comptat amb una subvenció de 13.559,21 euros del Pla Únic Obres i Serveis, dins del Programa Específic d’Inversions Locals 2013-2016 de la Diputació de Lleida. Ha estat executada per l’empresa Obra Civil La Noguera SL i per l’obra del Pont del Vedat, la firma Àrids Daniel va cedir gratuïtament material.

 

Llegit 431 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar