Divendres, 09 Febrer 2018 09:56

El monestir de Les Avellanes inaugura l'exposició 'Llum de Ponent' del fotògraf i artista Cesc Camí

Valorar aquest article
(0 vots)
Cartell de la mostra. Cartell de la mostra. Monestir de Les Avellanes

El monestir de Les Avellanes acollirà a partir d'aquest dissabte 10 de febrer l'exposició Llum de Ponent del fotògraf i artista Cesc Camí. Llum de Ponent és una visió de l'entorn feta a partir de clarobscurs, segons la interpretació creativa de l’artista resident a Les Avellanes.

L’any 2008, Cesc Camí va abandonar la fotografia analògica, com a mitjà per a realitzar les seves creacions artístiques, i es va bolcar en la fotografia digital. Des de fa cinc anys, només empra el seu iPhone com a eina per fotografiar i editar les imatges que captura.

Les seves fotografies capturen violents contrastos de llum i foscor, tant de la natura com de l’entorn urbà, apropant la fotografia a la pintura clàssica i al llenguatge analògic.

L’artista cerca la peça única, allunyada de convencions, on textures, contrastos i colors recreen mons irreals més propers a la pintura preimpressionista que a la fotografia, una mena de nou tenebrisme digital.

Amb aquesta exposició s’enceta el calendari d’exposicions 2018 a l’Espai Cultura, Art i Música del monestir de Les Avellanes, un indret que promou la divulgació dels artistes de proximitat, i que té previstes 8 exposicions diferents per aquesta temporada. 

Llegit 61 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar