Dijous, 15 Febrer 2018 12:27

Torrons i Mel Alemany dona suport a ‘Beehave’, l’exposició de la Fundació Joan Miró sobre l’univers de les abelles

Valorar aquest article
(0 vots)
Presentació de la mostra. Presentació de la mostra. Pere Gilart

L’empresa d’Os de Balaguer Torrons i Mel Alemany dona suport a l’exposició ‘Beehave’, impulsada per la Fundació Joan Miró de Barcelona, que s’allarga fins al 20 de maig i que té com a leitmotiv l’univers de les abelles i la seva supervivència. La iniciativa, en la qual col·labora Torrons i Mel Alemany, s’emmarca en el projecte Art, Cultura i Humanitat de l’empresa d’Os de Balaguer, en el qual s’aposta per la pedagogia del món de la mel.

Beehave’ és una iniciativa que es fa ressò de l’interès d’alguns artistes contemporanis per les abelles de la mel i el seu paper cabdal en l’equilibri del medi ambient. A partir del 15 de març, el projecte s’expandirà més enllà del museu amb 10 intervencions d’artistes. Un d’aquests, Luis Bisbe, utilitzarà la mel d’Alemany en la seva intervenció a l’Hivernacle del Parc de la Ciutadella.

Un dels fruits de la col·laboració entre la Fundació Joan Miró i Alemany és la creació d’una mel d’edició limitada, sota la denominació ‘Mel Beehave’, que es presentarà a Alimentària 2018.

El gerent de Torrons i Mel Alemany, Ferran Alemany, ha comentat que “’Beehave’ és una exposició d’art contemporani que promou la cultura de les abelles de la mel, el dolç natural”. El projecte és fruit de “la col·laboració natural i del treball cooperatiu entre una fundació privada i una empresa familiar com la nostra, situada al territori del Montsec, que contribuirà a pol·linitzar l’opinió pública sobre un tema essencial com la supervivència de les abelles”. 

 

 

Llegit 129 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar