Dimecres, 16 Maig 2018 18:37

El cicle ‘Musica sota les estrelles’ proposa 7 concerts de petit format al Parc Astronòmic del Montsec entre el juny i el novembre

Valorar aquest article
(0 vots)
Presentació de la novena edició del cicle de música. Presentació de la novena edició del cicle de música. Diputació de Lleida

La novena edició del cicle ‘Música sota les estrelles’, que tindrà lloc al Parc Astronòmic del Montsec (PAM) a Àger, proposa set concerts de petit format de diferents estils (pop, folk, jazz i cançó d’autor) entre els mesos de juny i novembre.

El cicle es posarà en marxa el pròxim dissabte 9 de juny amb Joan Masdéu i el seu L’ordre dels planetes. El seguiran Falsterbo amb 50 anys i una nit amiga (7 de juliol), Xavier Pié & MACC amb Connexions (4 d’agost), Núria Graham amb Could Fifteen (8 de setembre), Jordi Montáñez amb La Lluna plena, aquest foc (13 d’octubre), Marcel Lázara i Júlia Arrey amb Dormirem sota les estrelles d’umbú (27 d’octubre), per acabar el 24 de novembre amb El Petit de Cal Eril i Tants i tants planetes com hi ha al cel.... L’actuació de Jordi Montáñez tindrà lloc en el marc del IV Festival d’Astronomia del Montsec. El cartell demostra que el cicle ‘Música sota les estrelles’ dona cabuda a grups musicals punters en l’escena catalana i també de la música independent, amb formacions i cantautors consagrats a la vora d’altres emergents. Aquest fet ha propiciat que en els darrers anys el cicle s’hagi consolidat dins l’oferta cultural de Catalunya, on ha esdevingut un projecte únic per aquestes particularitats.

Totes les actuacions, amb un aforament limitat a només 68 seients, seran nocturnes, tindran una durada d’uns 45 minuts i es podran veure per 15 euros,  un preu que també inclou l’observació al Parc de Telescopis. Les entrades es poden adquirir a www.parcastronomic.cat.

La presentació del cicle ‘Música sota les estrelles’ ha tingut lloc a la Diputació de Lleida i els organitzadors han dit que preveuen que hi assisteixin més d’un miler d’espectadors. El diputat Eloi Bergós ha destacat “la importància del Centre d’Observació de l’Univers  (COU) i el PAM, per donar suport a aquest espai del Montsec tant important de la Noguera i de tot el territori de Lleida”.

Per la seva part, la presidenta del Consell Comarcal de la Noguera, Concepció Cañadell, ha explicat que “és un orgull el fet de que aquests cicles de música ja són un referent cultural a nivell de Catalunya i sobretot el fet de poder unir la ciència amb la cultura fent territori”.

Finalment, el director científic del PAM, Salvador Ribas, ha agraït el suport de la Diputació en aquesta iniciativa i ha comentat que han anat creixent amb quantitat de concerts consolidats i també a nivell de cartell i dels músics de renom que hi participen.

Llegit 108 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar