Dijous, 14 Juny 2018 15:49

Albesa celebra les Jornades de la Vil·la Romana del Romeral del 15 al 17 de juny

Valorar aquest article
(0 vots)

L’Ajuntament d'Albesa organitza aquest cap de setmana, 15, 16 i 17 de juny, les Jornades de la Vil·la Romana del Romeral, amb un seguit d'activitats entre les quals els visitants podran trobar rutes guiades gratuïtes pel patrimoni natural i arqueològic romà de la localitat, concert del grup Ksonronda, l'obra de teatre Catalans a la romana i sopar amb un menú ambientat en l'Antiga Roma.

Les activitats començaran demà divendres, 15 de juny a les 5 de la tarda, amb la ruta guiada per l'espai natural del riu. A les 7 tindrà lloc la visita guiada a la Vil·la Romana del Romeral, seguit a les 8 del vespre pel concert a càrrec del grup Ksonronda. 

Dissabte, 16 de juny, es realitzaran visites guiades a la Vil·la Romana del Romeral de 5 a 7 de la tarda, amb sortides cada 30 minuts. A 2/4 de 9 de la nit tindrà lloc el Sopar Romà, amb un menú ambientat en l'Antiga Roma. I a les 10, es representarà l'obra Catalans a la romana, a càrrec del grup de teatre Quarts de Deu.

Diumenge, 17 de juny, de 5 a 2/4 de 7 de la tarda es realitzaran les visites guiades a la Vil·la Romana del Romeral, i a les 8 del vespre tindrà lloc la representació de l'obra "Catalans a la romana".

Els tiquets per al Sopar Romà es poden comprar a l'Ajuntament en horari d'oficina i les places són limitades. El preu de l'obra de teatre és de 5 euros, mentre que el del Sopar Romà és de 27 euros, i hi ha l'opció de fer el pack de teatre i sopar per 30 euros. 

Llegit 76 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar