Dijous, 14 Juny 2018 15:49

Albesa celebra les Jornades de la Vil·la Romana del Romeral del 15 al 17 de juny

Valorar aquest article
(0 vots)
El Romeral. El Romeral. Comunicació 360º

L’Ajuntament d'Albesa organitza aquest cap de setmana, 15, 16 i 17 de juny, les Jornades de la Vil·la Romana del Romeral, amb un seguit d'activitats entre les quals els visitants podran trobar rutes guiades gratuïtes pel patrimoni natural i arqueològic romà de la localitat, concert del grup Ksonronda, l'obra de teatre Catalans a la romana i sopar amb un menú ambientat en l'Antiga Roma.

Les activitats començaran demà divendres, 15 de juny a les 5 de la tarda, amb la ruta guiada per l'espai natural del riu. A les 7 tindrà lloc la visita guiada a la Vil·la Romana del Romeral, seguit a les 8 del vespre pel concert a càrrec del grup Ksonronda. 

Dissabte, 16 de juny, es realitzaran visites guiades a la Vil·la Romana del Romeral de 5 a 7 de la tarda, amb sortides cada 30 minuts. A 2/4 de 9 de la nit tindrà lloc el Sopar Romà, amb un menú ambientat en l'Antiga Roma. I a les 10, es representarà l'obra Catalans a la romana, a càrrec del grup de teatre Quarts de Deu.

Diumenge, 17 de juny, de 5 a 2/4 de 7 de la tarda es realitzaran les visites guiades a la Vil·la Romana del Romeral, i a les 8 del vespre tindrà lloc la representació de l'obra "Catalans a la romana".

Els tiquets per al Sopar Romà es poden comprar a l'Ajuntament en horari d'oficina i les places són limitades. El preu de l'obra de teatre és de 5 euros, mentre que el del Sopar Romà és de 27 euros, i hi ha l'opció de fer el pack de teatre i sopar per 30 euros. 

Llegit 102 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar