Divendres, 15 Juny 2018 09:25

L'escola Els Planells d'Artesa, finalista en tres categories dels V Jocs Florals de Catalunya

Valorar aquest article
(1 Votar)
Foto de grup d'alumnes, mestres i familiars. Foto de grup d'alumnes, mestres i familiars. Escola Els Planells

L’escola Els Planells d’Artesa de Segre és finalista en tres categories en la fase final dels V Jocs Florals de Catalunya que se celebrarà a Barcelona el proper 16 de juny.

L’escola Els Planells va ser finalista de la fase territorial de Lleida dels Jocs Florals de Catalunya en quatre categories, de les quals en va guanyar tres. El lliurament de premis va tenir lloc a Caixafòrum el passat 1 de juny. Ara el centre educatiu és finalista de la fase final, que se celebra a Barcelona, en aquestes categories:

- Cicle inicial, amb el treball El bosc màgic de la felicitat, de l’alumna de 2n de primària Maria Guàrdia Gonzàlez.

- Cicle mitjà, amb el treball Geometria a la carta, de l’alumne de 4t de primària Marc Guàrdia Gonzàlez. Aquest alumne ja va ser finalista de Catalunya el curs passat en la mateixa categoria.

- Conte audiovisual, amb el treball Que no em prenguin les paraules súper fantàstiques, divertides i emocionants!, realitzat entre tot l’alumnat de cicle mitjà.

L’altre treball finalista a Lleida, en la categoria de cicle superior, va ser el poema Assetjament escolar, de l’alumne de 6è Biel Farré Solà.

Llegit 106 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar