Dijous, 13 Setembre 2018 13:18

L'artista de La Garriga Gemma Bertran presenta l’exposició ‘Natura abstracta’ a Lo Carreró de Montgai

Valorar aquest article
(0 vots)
Mostra d'un dels quadres de Gemma Bertran. Mostra d'un dels quadres de Gemma Bertran. Lo Carreró

Lo Carreró de Montgai inaugura aquest dissabte 15 de setembre, a les 7 de la tarda, l’exposició de l’artista de La Garriga Gemma Bertran. Sota el nom de Natura abstracta, la mostra inclou una sèrie de quadres plens de força i color que ens traslladen als paisatges de les terres de Ponent.

Malgrat que Bertran viu a la localitat vallesana de La Garriga, expressa a través de la pintura les seves arrels lleidatanes, retratant de forma abstracta la natura que la va marcar de petita i que sempre és present a la seva obra, a voltes dura, d’altres explosiva i també delicada.

L’artista es mou buscant l’harmonia de les formes abstractes i treballa a fons els diferents materials que utilitza, ja siguin acrílics, ciment o esmalts, entre d’altres, que es relacionen entre ells creant resultats únics i irrepetibles.

L’obra de Bertran resulta original i personal, fruit de l’experimentació i l’exploració, sempre amb la natura com a referent inspirador i protagonista indiscutible de tots els quadres.

L’exposició, d’entrada gratuïta, romandrà a Lo Carreró fins el 14 d’octubre i es podrà visitar durant les hores d’obertura habituals del centre cultural i creatiu de Montgai, de divendres al vespre fins diumenge a l’hora del vermut.

Llegit 65 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar