Dijous, 13 Setembre 2018 16:52

L'artista Joanpere Massana incorpora la seva cinquena galeria a Itàlia

Valorar aquest article
(0 vots)
Joan Pere Massana. Joan Pere Massana. Joan Pere Massana

L'artista de Ponts Joanpere Massana acaba de signar la seva col·laboració amb dues noves galeries: La BAT Alberto Cornejo de Madrid i la Marco Antonio Patrizio de Padova (Itàlia).

Ja són cinc les galeries que representen a aquest artista català a Itàlia: Costantini Art Gallery de Milano, Raffaella de Chirico Galleria d'Art de Torino, Civero Art Gallery de Diano Castello, XXS Aperto a Contemporani de Palerm, i la recent de Padova; dues galeries a Espanya: BAT Alberto Cornejo de Madrid i Galeria Espai Cavallers 31-33 de Lleida, una a Alemanya: 100 Kubik Gallery de Colònia, i una a Suïssa: HA Gallery de Lugano.

Aquestes galeries presenten pintures, dibuixos, obra gràfica, escultures i instal·lacions de diferents sèries: des d'Il libro dei giocchi fins l'última sèrie El llibre de les flors.

Aquest 2018 participarà també en fires europees i americanes com: Wopart - Lugano del 20 al 23 de setembre, Expoarte - Montichiari del 22 al 24 de setempre, Art Parma / setembre, Yia Art Fair a París / octubre, Art Padova / novembre, xarxa-Dot Miami (USA) al desembre.

Després de 25 anys com a professor de Volum, Llenguatge visual, i Cap del Departament de Volum de l'Escola d'Arts i Superior de Disseny Ondara de Tàrrega (ESDAP), Massana es dedicarà de ple a la creació i difusió de l'art, publicant el pròxim any un llibre teòric, al costat de Carme Bergés, directora del Museu de Cervera, sobre les instal·lacions artístiques a partir de les vuit instal·lacions en què va intervenir a la Casa Duran i Sempere de Cervera. Un llibre que aborda, a partir de croquis, esbossos, pensaments, reflexions, fotografies i referències bibliogràfiques, les diferents intervencions entre volum i espai, especialitat d'aquest antic docent.

 

Llegit 356 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar