Dijous, 20 Desembre 2018 21:00

Tallada la carretera de Bellcaire a Linyola fins a l’abril per obres

Valorar aquest article
(0 vots)
Senyals a Bellcaire d'Urgell. Senyals a Bellcaire d'Urgell. Laia Pedrós

La carretera LP-3322 al tram que uneix els municipis de Linyola a Bellcaire d’Urgell estarà tancada al trànsit fins a mitjans d’abril de l’any vinent per obres. Així ho ha determinat el Servei Territorial de Carreteres, en coordinació amb els consistoris dels municipis implicats. Com a itinerari alternatiu, es recomana la carretera de Penelles a Linyola.  

Els alcaldes de Linyola, Àlex Mases, i de Bellcaire d’Urgell, Jaume Montfort, han destacat que el principal objectiu de tallar la  via durant cinc mesos és que l’actuació es porti a terme amb “seguretat i màxima celeritat”, ja que no només impliquen renovar l’asfalt, sinó també instal·lar-hi noves conduccions de la xarxa hidràulica.

Les obres, que afecten uns 5 quilòmetres, se centren en l’eixamplament de la calçada fins als deu metres, amb doble carril de circulació de 3,5 metres i dos vorals d’15 metres de llarg, i en reduir alguns dels revolts del traçat. 

Els treballs, finançats pel Departament de Territori i Sostenibilitat, compten amb un pressupost de 4,2 milions d’euros. Aquesta reforma és una llarga reivindicació per l’important volum de trànsit que suporta la via, fet que l’ha desgastat molt. 

Llegit 85 vegades Darrera modificació el Dijous, 20 Desembre 2018 21:04

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar