Dimarts, 05 Febrer 2019 16:26

El Consell Comarcal de la Noguera contracta 13 aturats amb el programa Treball i Formació

Valorar aquest article
(0 vots)
Els aturats contractats per 6 mesos i 1 any. Els aturats contractats per 6 mesos i 1 any. Consell Comarcal de la Noguera

El Consell Comarcal de la Noguera s’ha acollit un any més al programa Treball i Formació, i ha contractat 13 persones que complien els requisits de la convocatòria, adreçada a aturats preferentment majors de 45 anys, que han exhaurit la prestació per desocupació i/o subsidi o bé són beneficiàries de la renda garantida de ciutadania.

El Consell va contractar a finals de desembre 3 persones per a un període de 12 mesos, i a finals de gener, 10 persones durant 6 mesos, per fer tasques de manteniment, sanejament i millora d'equipaments, d'espais i de serveis públics a Albesa, Artesa de Segre, les Avellanes i Santa Linya, Bellcaire d’Urgell, Bellmunt d’Urgell, Camarasa, Castelló de Farfanya, Cubells, Ivars de Noguera, Menàrguens, Montgai, Os de Balaguer, Penelles, Preixens, la Sentiu de Sió, Térmens,Torrelameu, Vallfogona de Balaguer, Vilanova de Meià i Gerb.

A l’acte de presentació del programa hi han assistit les persones participants i la presidenta i el gerent del Consell Comarcal de la Noguera, Concepció Cañadell i Josep Baldillou, respectivament.

L’objectiu del programa Treball i Formació és facilitar a les persones en situació d’atur amb més dificultats per accedir al mercat laboral, la millora de la seva ocupabilitat facilitant-los les competències professionals mitjançant experiència laboral i alhora rebre formació amb vista a facilitar-los la inserció laboral.

Aquest programa està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, el Servicio Público de Empleo Estatal i cofinançat pel Fons Social Europeu.

 

 

 

 

Llegit 64 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar