PP
Dimarts, 12 Març 2019 16:56

Buhos i Doctor Prats, caps de cartell del concert de la Diada per la Llibertat de Torrelameu

Valorar aquest article
(0 vots)
Presentació del Freedom Festival 2019. Presentació del Freedom Festival 2019. Ajuntament de Torrelameu

Buhos i Doctor Prats seran els caps de cartell del concert de la Diada per la Llibertat, que organitza l’Ajuntament de Torrelameu i Produccions Lliures, aquest dissabte 16 de març, a partir de les 10 de la nit, al camp de futbol, en una jornada que s’ha titulat Freedom Festival 2019.

La presentació de la Diada per la Llibertat s’ha fet a la sala de premsa de la Diputació, i ha anat a càrrec de l’alcalde de Torrelameu, Carles Comes; i dels organitzadors, Oriol Puig i Adrià Codina.

La jornada s’iniciarà a partir de les 5 de la tarda, amb una sèrie d’activitats a la sala d’actes de l’ajuntament, amb espectacles de màgia, a càrrec de Màgic Ferran, Mag Centenarius i Mag Adriaco, i l’espectacle Avui...pollastre, a càrrec del Pallasso Puffy i Didi. A les 7 de la tarda hi haurà la cantata amb els Cantaires de Ponent/Cor de la plaça Paeria de Lleida, per continuar amb una versió de La cançó de bona nit i un bona nit especial a càrrec de Joan BonaNit, vingut des de Lledoners (3/4 de 9 de la nit).

Les actuacions de la nit del Freedom Festival 2019 començaran a les 10 amb el grup de Juneda, Avstral, seguit per Buhos i Doctor Prats. La nit finalitzarà amb la sessió dels dj's Lo Puto Cat i Tropical Riots.

Els organitzadors esperen atreure força púbic, malgrat la coincidència amb la manifestació de Madrid. Aquesta circumstància s’ha donat de forma involuntària, ja que la convocatòria del concert es va tancar el mes d’octubre quan encara no estava convocat l’acte a Madrid.

Tots els beneficis aniran destinats a la caixa de solidaritat de l’Associació Catalana pels Drets Civils.

Les entrades costen 10 euros anticipada, 12 euros en segona edició, i 15 euros a taquilla. Per més informació o compra d’entrades www.freedomlleida.comi els portals d’Òmnium i l’Assemblea.

 

Llegit 99 vegades Darrera modificació el Dimarts, 12 Març 2019 17:17

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar