Dijous, 28 Març 2019 21:55

Reñé renuncia a formar part de la comissió informativa sobre el cas Boreas de la Diputació

Escrit per 
Valorar aquest article
(0 vots)
Un moment del ple. Un moment del ple. Diputació de Lleida

El diputat i expresident de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, no formarà part, finalment, de la comissió informativa de la Diputació sobre el cas Boreas, pel qual està sent investigat. Reñé hi ha renunciat després que el ple de la corporació aprovés per unanimitat una moció de rebuig a la seva participació. L'equip de govern del PDeCAT també hi ha donat suport tot i qualificar-la "d'electoralista i partidista". 

Reñé, per la seva part, ha dit que tot i que la comissió "no servirà de res", no vol "entorpir" perquè "el primer interessat que arribi tota la informació sóc jo".

La presidenta de la Diputació, Rosa Maria Perelló, ha convocat per al proper dilluns la reunió de constitució de l’esmentada comissió.

El ple també ha acordat celebrar dilluns vinent una reunió amb tots els grups de la corporació per tal de mirar de trobar solucions a la possible marxa del Doctor Music Festival, que s’hauria de celebrar a Escalarre, al Pallars Sobirà, del 12 al 14 de juliol.

Ha estat el vicepresident tercer, Gerard Sabarich, l’encarregat de valorar la situació en la qual es troba un projecte que comptava amb la col·laboració econòmica de la corporació amb destinació als municipis que l’acollien i amb el suport de tot el territori. Sabarich ha lamentat aquesta possible marxa i ha encomiat a buscar entre tots propostes i solucions per generar noves activitats que generin riquesa al territori.

Pel que fa a la reunió, Perelló l’ha proposat per posar sobre la taula quina és la situació i per mirar de “trobar possibles solucions” a aquesta problemàtica. Cal recordar que la presidenta també mantindrà de forma imminent una reunió amb els alcaldes de les Valls d’Àneu, un cop hagin celebrat el consell d’alcaldes previst per aquest mateix dijous.

Llegit 195 vegades Darrera modificació el Dijous, 28 Març 2019 22:18

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar