Dissabte, 30 Març 2019 20:12

Bategen els dos nous gegants de la Noguera en la 14a Trobada de la Gent Gran

Valorar aquest article
(0 vots)
Foto de família. Foto de família. Facebook / Miquel Aige

Unes 400 persones han participat aquest dissabte a la 14a Trobada de la Gent Gran de la Noguera, que s'ha celebrat a Térmens. Durant la jornada s'han batejat els dos nous gegants de la comarca, el Catxipanda i la Trini, que representen la cuina moderna i tradicional, respectivament. Les figures, obra de l'artista Cristina Colilles, són iniciativa de l'associació Lo Morter de Balaguer en col·laboració amb el Consell Comarcal de la Noguera i subvencionats per la Diputació de Lleida. El Catxipanda i la Trini han estat apadrinats pels gegants de Penelles i de Térmens. 

La Trobada de la Gent Gran de la Noguera ha comptat amb la presència de la presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, que ha estat acompanyada del vicepresident quart de la Diputació, Eloi Bergós; de Concepció Cañadell, alcaldessa de Térmens i presidenta del Consell Comarcal de la Noguera, i per la resta de la corporació municipal i consellers comarcals, a més de presidents i presidentes de les llars de jubilats de la comarca.

La trobada estava organitzada pel Consell Comarcal de la Noguera, l’Ajuntament de Térmens i els Serveis Socials de la Noguera.

Llegit 118 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar