Dissabte, 04 Maig 2019 16:49

La carretera de Bellcaire a Linyola reobrirà al trànsit dilluns

Valorar aquest article
(0 vots)
Reunió amb els alcaldes. Reunió amb els alcaldes. Territori

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, ha comunicat als alcaldes de Linyola, Alexandre Mases, i Bellcaire d’Urgell, Jaume Montfort, que  aquest dilluns 6 de maig entrarà en servei el condicionament del tram de la carretera LP-3322 que uneix aquests municipis.

Els treballs de condicionament de l’LP-3322 entre Linyola i Bellcaire d’Urgell han consistit en l’eixamplament i millora del traçat de la carretera per afavorir la seguretat i la comoditat en la conducció. Aquesta actuació ha comptat amb un pressupost de 4,3 milions d’euros.

L’obra, que va començar el passat mes de novembre, ha permès eixamplar la carretera dels 6 metres amb què comptava als 10 metres actuals i suavitzar diversos revolts i alguna rasant. També s’ha renovat el ferm de la carretera i s’ha reposat la senyalització horitzontal i vertical.

 

Prova pilot per a la circulació de bicis

Durant aquesta primavera, el Departament de Territori i Sostenibilitat durà a terme una prova pilot per habilitar un carril bici en el voral a cada costat de la carretera. L’actuació consistirà en el pintat del carril amb un color diferenciat i la instal·lació de senyals lluminosos per avisar les persones usuàries de la presència de ciclistes.

Llegit 75 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar