Dilluns, 06 Maig 2019 12:37

Presenten el nou vi Montsec Astronòmic

Valorar aquest article
(0 vots)
Presentació del nou vi. Presentació del nou vi. PAM

El Consell Comarcal de la Noguera i el Celler Montsec, de la Cooperativa Agrícola d'Artesa de Segre, han presentat avui el nou vi Montsec Astronòmic amb el qual realitzaran una campanya de promoció del Parc Astronòmic del Montsec (PAM) d’Àger.El sommelier i director del Celler Montsec, Jaume Gaspà, ha explicat que “aquest neixde la idea d’aprofitar un producte tant de la terra com el vi, dotat d’aquesta poderosa capacitat de viatjar i exportar paisatges dins de cada ampolla. El que pensem esdevindrà una excel·lent via de nexe, promocionant el territori d’una manera innovadora”.

Per la seva banda, la presidenta del Consell Comarcal de la Noguera, Concepció Cañadell, ha comentat que “és molt important vincular els productes del territori, d'un gran valor per la seva singularitat i qualitat, amb els actius més importants de promoció turística com és el Parc Astronòmic Montsec, amb l'objectiu de generar noves oportunitats i sinergia en la tasca d'incrementar el progrés de la comarca i dels seus municipis”.

L'acte de presentació d'aquesta iniciativa ha tingut lloc alPAM i en el qual també han participat el director científic del PAM, Salvador Ribas, i l'enòleg del Celler Montsec, Jordi París. "La cultura del vi i la cultura de mirar el cel es remunten als principis de la civilització. Fins i tot hi ha mites i llegendes de l’antiguitat que vinculen ambdues coses. Ara al Montsec vinculem les dues de nou amb una acció de promoció mútua".", ha explicat Ribas.

La promoció consisteix en l'obsequi d'una entrada gratis al PAM, és a dir un 2x1, presentant la tapa del nou vi Montsec Astronòmic.Gaspà ha afegit que el vi es distribuirà per tota Catalunya, contribuint al coneixement i promoció del Montsec.

Llegit 66 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar