Dijous, 09 Maig 2019 16:40

Les Avellanes i Santa Linya organitza la 7a Marxa Trail ‘Les Peülles 54’ el diumenge 12 de maig

Valorar aquest article
(0 vots)
Presentació de la marxa. Presentació de la marxa. Diputació de Lleida

El municipi de les Avellanes i Santa Linya acollirà la 7a Marxa Trail ‘Les Peülles 54’ aquest diumenge 12 de maig en les distàncies de 54, 34 i 12 km. 

La marxa transcorre pels pobles de les Avellanes, Vilanova de la Sal, Santa Linya i Tartareu. Donat l’èxit de la novetat de l’any passat amb la incorporació de la cursa de 12 km a les Avellanes, els organitzadors repeteixen distància, tot i que enguany anirà cap a Tartareu. Es tracta d’una ruta que té 345 metres d’ascensió acumulada. Aquesta se sumarà a les que ja s’han celebrat en edicions anteriors: una ruta de 54 kilòmetres amb 1.691 metres d’ascensió acumulada i una altra de 34 km i 1.068 metres d’ascensió. Ambdós circuits passen pels quatre pobles d’aquest municipi, combinant pista i corriol, on els participants gaudiran d’unes vistes espectaculars.

Destaca el fet que els participants de la cursa llarga passaran el monestir de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes, i que estan incloses a la Lliga de la Noguera de curses de muntanya. D’altra banda, els participants podran fer la cursa corrent o caminant.

El punt comú de sortida serà la pista poliesportiva de les Avellanes, des d’on s’iniciaran les rutes de manera esglaonada: a les 7.30 hores, els 54 kilòmetres, a les 7.40 els 34, i a les 9.30 els 12 kilòmetres. El preu de les inscripcions inclou esmorzar, dinar, avituallaments, samarreta tècnica i servei de fisioteràpia a l’arribada. S’espera la inscripció de 300 participants.

Podeu consultar més informació de la Marxa-Trail Les Peülles 54 a: http://www.peullesdelmontsec.com/.

Llegit 56 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar