Dijous, 06 Juny 2019 17:19

El festival Marrameu de Torrelameu comptarà amb 14 companyies els dies 8 i 9 de juny

Valorar aquest article
(0 vots)
Presentació de la programació. Presentació de la programació. Diputació de Lleida

Torrelameu celebrarà la tercera edició del festival de contes i teatre de carrer Marrameu els dies 8 i 9 de juny, que comptarà amb la participació de 14 companyies catalanes, especialment del territori lleidatà, i de totes les disciplines: teatre, dansa, titelles, circ i contes prendran part en la present edició, que enguany fa una aposta clara per propostes dirigides a nadons. En aquest cas, per assistir als espectacles s’haurà de demanar amb antelació a l’Ajuntament, donat que els aforaments seran limitats a un màxim de 20 famílies.

Entre les companyies –totes elles professionals– que participaran al festival Marrameu figuren: Teatre al Detall, Jam, El Sidral, Zum Zum Teatre, Marta Casals, Els Salats i Cia Terna. De la seva banda, Festuc Teatre serà l’encarregada de fer la inauguració, amb l’espectacle ‘Adéu Peter Pan’.

Cal destacar també l’aposta per la programació d’espectacles dirigits a un públic juvenil. Els organitzadors han programat l’espectacle Saudade, de la companyia lleidatana emergent Anatomia del Cactus, així com la proposta Contes políticament correctes, dels alumnes del Grau d’Interpretació de l’Aula Municipal de Teatre de Lleida.

El festival, que espera uns 5.000 visitants, també permetrà descobrir alguns racons d’aquest poble de la Noguera, a través de les representacions de tres peces curtes de 10 minuts de contes tradicionals que es faran en tres cases diferents de Torrelameu.

 

Llegit 132 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar