Diumenge, 09 Juny 2019 15:12

Inauguren les obres de millora de les piscines municipals de la Sentiu de Sió

Valorar aquest article
(0 vots)
Un moment de l'acte inaugural. Un moment de l'acte inaugural. Diputació de Lleida

La presidenta en funcions de la Diputació, Rosa M. Perelló, ha presidit aquest diumenge l’acte d’inauguració de les obres de millora de les piscines municipals de la Sentiu de Sió. Perelló ha estat acompanyada de l’alcalde en funcions de la Sentiu de Sió, Antonio López, i el vicepresident quart en funcions de la Diputació, Eloi Bergós.

L’objectiu era dotar d’unes instal·lacions en condicions al municipi, tenint en compte que esdevé un punt principal d’activitat, lleure i trobada dels veïns durant la temporada d’estiu. D’aquesta manera, s’ha garantit una adient qualitat de l'aigua dels vasos, i conseqüentment, també una adient protecció de la Salut Pública.

Concretament, les accions realitzades han estat la millora de l’estructura i del sistema de tractament d’aigües de les piscines; i la millora de la impermeabilització dels vasos per evitar fuites d’aigua.

Tot plegat ha comptat amb una inversió de la Diputació de 20.000 € del Pla d’Aigües 2016-2019; i una altra de 25.000 € per cobrir les despeses de millora de les piscines.

Llegit 68 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar