Divendres, 05 abril 2013 16:41

L'Escola de Música d'Artesa ofereix un curs d'iniciació al llenguatge musical als pares

Valorar aquest article
(0 vots)

L'Escola de Música d'Artesa de Segre va acollir ahir al vespre la primera sessió del Curs d'Iniciació al Llenguatge Musical per a pares d'alumnes. La formació es reparteix en quatre sessions i ofereix coneixements bàsics per ajudar a entendre què aprenen els alumnes de l'escola. Està pensada per a pares i mares sense estudis previs de música i concentra els continguts teòrics per comprendre i fins i tot ajudar els fills en les tasques que fan a casa.

El curs l'imparteix Albert Flores, graduat en Magisteri Musical i llicenciat per l'Escola Superior de Música de Catalunya, que ja té experiència en cursos similars en altres escoles però que el presenta per primera vegada en terres lleidatanes. Flores va explicar que el curs "està pensat per gent que no sap res de música, permet trencar la por davant aquesta matèria i dóna eines per buscar informació quan els seus fills els plantegen algun dubte".

Tot i concentrar en quatre sessions el que els alumnes aprenen en mesos o fins i tot anys, Flores va matisar que la diferència és que en aquest curs d'iniciació no s'imparteix formació pràctica i que per això es pot avançar en l'explicació de continguts teòrics. "És com la diferència entre aprendre les regles del joc del futbol o aprendre a jugar a futbol", va exemplificar.

La sessió d'ahir era gratuïta i oberta a tots els pares i mares d'alumnes. A partir d'aquí, els que s'interessin pel curs podran matricular-se i continuar les tres classes següents, que es faran al llarg de les properes setmanes.

Llegit 1841 vegades Darrera modificació el Divendres, 05 abril 2013 20:40

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar