Divendres, 05 abril 2013 17:21

Montgai organitza una cursa i una caminada popular en el marc de la Fira del Sabó

Valorar aquest article
(0 vots)

En el marc de ‘Net, Fira del Sabó de Montgai’, que se celebrarà el diumenge dia 28 d’abril, i per tercer any consecutiu s'organitza una cursa i caminada popular. Es tracta d'una activitat que ofereix un circuit de 10, 250 km als participants de la cursa (com a màxim poden ser 300) i 6 km als de la caminada (com a màxim poden ser 100). Els interessats en participar-hi poden inscriure’s mitjançant els webs: www.km0.cat i www.iter5.cat .

El circuit de la cursa i la caminada arranca a la població de Montgai i passa pels emblemàtics secans de la Serra de Bellmunt-Almenara, espais naturals de gran interès, els quals en aquesta estació presenten el millor aspecte de l’any, i ofereixen un paisatge format per mosaics de colors verds, rojos, blancs i grocs, provocats per camps de flors i de cereal. És també l’època de màxima afluència d’ocells migratoris de gran interès natural.

‘Net, Cursa i Caminada del sabó” neix emmarcada dins de ‘Net, Fira del Sabó de Montgai’, i per tant ofereix als participants l’oportunitat de gaudir d’una jornada complerta i visitar els espais, tallers, animacions, exposicions, expositors artesanals, entre d’altres, que la Fira del Sabó ofereix per cinquè any consecutiu. S’ha de destacar que el certamen ha rebut la visita d’unes 5.000 persones en les anteriores edicions i ha comptat amb la participació de més de 60 expositors artesanals.

Llegit 2500 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar