Dijous, 02 Maig 2013 17:37

Butsènit d’Urgell acollirà la 1a. Fira de la Cervesa Artesana Catalana de Lleida el proper 25 de maig

Valorar aquest article
(0 vots)

Butsènit d’Urgell acollirà la primera Fira de la Cervesa Artesana Catalana el proper dissabte 25 de maig. Una fira pionera a la demarcació de Lleida organitzada per l’Ajuntament de Montgai juntament amb el bar Lo Disbarat de la localitat i amb la col·laboració de La Vella Caranava i Comercial Gràfic.

El programa, que s’està acabant d’elaborar, arrencarà a les 11 del matí amb la presència d’una desena d’expositors de cervesa artesana vinguts d’arreu de Catalunya. La jornada, que tindrà lloc al pavelló poliesportiu de la localitat, inclourà xerrades, demostracions gastronòmiques, presentacions, degustacions i tasts guiats de cervesa. Així mateix, la fira finalitzarà a mitjanit amb un concert on hi actuarà la banda Hash, el grup de versions Trifasic i el grup de música tradicional i celta Lauzeta. El concert s’iniciarà a 2/4 de 8 del vespre.

El principal objectiu del certamen, sent l’entrada gratuïta, és promocionar la població de Butsènit d’Urgell així com els productes artesanals de qualitat i proximitat i és que la Fira de la Cervera és una combinació perfecta entre gastronomia, artesania i promoció econòmica.

Els organitzadors esperen rebre l’assistència de més d’un miler de persones, especialment aficionats a la cervesa.

Llegit 2522 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar