Divendres, 13 Juny 2014 11:17

Algerri prepara la 2a. Fira del Cereal i l'Artesania, que se celebrarà els dies 19 i 20 de juliol

Valorar aquest article
(0 vots)

Per segon any consecutiu, Algerri organitza la Fira del Cereal i l’Artesania, un aparador on s’hi exposa tradició, modernitat, qualitat i sostenibilitat. El certamen tindrà lloc el 19 i 20 de juliol, dies en els quals Algerri es convertirà en el punt de trobada dels interessats en conèixer la tècnica tradicional de la sega i el batre, descobrir productes de proximitat i de qualitat, i aprendre novetats en les diverses xerrades col·loqui organitzades.

Des de l’Ajuntament d’Algerri i la Comissió de la Fira del Cereal i l’Artesania d’Algerri, com els mateixos veïns de la localitat, s’han abocat en invertir esforços per engalanar el poble i dotar els espais amb activitats d’ombra.

La Fira presenta un programa equilibrat i atractiu. Destaca el bateig dels capgrossos d’Algerri amenitzat amb la música de la Rondalla d’Algerri; la inauguració del recinte firal; sopar de proximitat; la 1a Trobada de Puntaires d’Algerri; la sega i el batre; una exposició de patchwork i la cloenda amb la conferència de Josep Pàmies. Podeu consultar el programa complert a www.algerri.com

 

Llegit 615 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar