Articles filtrats per data: Dimecres, 13 Febrer 2019

La literatura agafa protagonisme als actes de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019. Aquest dissabte, 16 de febrer, el Casal de Cervera acollirà, a les 9 de la nit, el ‘Sopallibres’, un sopar literari organitzat pels llibreters de la capital de la Segarra que vol retre homenatge a totes les persones vinculades al món literari i a Cervera.

L’acte de dissabte és el primer del cicle ‘Córrer la veu’, en el qual es vol revalorar als escriptors i poetes de Cervera. A més, la iniciativa busca acostar al territori els principals autors catalans. El ‘Sopallibres’ està organitzat per les llibreries Cucafera, Universitat, Quiosc Papers i Més i Tastalletres.

La idea de l’acte és fer un reconeixement a totes aquelles persones que tenen un vincle amb el món del llibre de Cervera. Així, un grup de voluntaris del Club de Lectura de la Biblioteca de Cervera llegiran fragments d’alguns autors. Al sopar, se citarà a tots els escriptors, il·lustradors, fotògrafs i editors que participen en el projecte. Durant el ‘Sopallibre, un grup de música del Conservatori de Cervera amenitzarà la vetllada. Al final de l’esdeveniment, es llegiran poemes escrits per persones amb problemes de Salut Mental.

 

Activitats entorn de la literatura

Taules rodones, exposicions, muntatges teatrals, publicacions, sopars literaris o un musical conformen aquest projecte al voltant de la literatura.

Publicat a Cervera