Articles filtrats per data: Dijous, 10 Desembre 2015

El Parc de Nadal de Tàrrega commemorarà enguany el seu 30è aniversari. L’efemèride coincidirà amb l’inici d’una nova etapa del casal nadalenc, que es traslladarà per primera vegada al pavelló municipal d’esports ampliant l’espai d’activitats. Així mateix, petits i joves guanyaran en comoditat a l’hora de gaudir de les atraccions, tallers, animació i altres propostes lúdiques i formatives. La Regidoria de Cultura també dotarà d’activitats l’exterior del pavelló oferint un total de 3.300 metres quadrats de diversió, educació i festa.

Tàrrega obrí per primera vegada el Parc de Nadal l’any 1985 a l’institut Manuel de Pedrolo i a partir del 2008 s’ubicà a la plaça de les Nacions sense Estat i espais adjacents. “El balanç de les últimes edicions és positiu però l’oferta d’activitats quedava un xic dispersa i ara la volem concentrar”, afirma el regidor Raül Palacios. A més, el nou emplaçament permetrà disposar de la zona d’aparcament del Parc Esportiu amb 200 places gratuïtes. 

Paral·lelament, l’Ajuntament de Tàrrega proposa que els infants gaudeixin del parc mentre pares i mares fan les compres a la ciutat en dates tan assenyalades. Per això, la Regidoria de Cultura promocionarà el casal nadalenc dins una campanya conjunta amb les activitats que Foment Targarí ha preparat per festes. Sota el títol Vine a Tàrrega per Nadal, es donaran a conèixer les propostes del Parc de Nadal i alhora la campanya comercial de Foment Targarí. 

 

Núria Caus, guanyadora del concurs del cartell

D’altra banda, la Regidoria de Cultura també ha lliurat el premi del concurs per escollir el cartell que il·lustrarà la propera edició del Parc de Nadal. La imatge guanyadora és obra de Núria Caus Mestres, d’11 anys d’edat i alumna de 6è del Col·legi Jacint Verdaguer de Tàrrega. Com és costum, el concurs es convocà entre els col·legis de la ciutat. El premi, un abonament per accedir gratuïtament al Parc de Nadal tots els dies, ha estat lliurat per l’alcaldessa Rosa Maria Perelló i el regidor de Cultura, Raül Palacios.

 

Del 27 de desembre al 4 de gener

El 30è Parc de Nadal es desenvoluparà del 27 de desembre al 4 de gener (a excepció dels dies 31 de desembre i 1 de gener), de 4 de la tarda a 8 del vespre. El programa inclou més d’una cinquantena d’al·licients entre tallers, atraccions, inflables i actuacions. La inauguració del dia 27 anirà a càrrec de l’agrupació lleidatana Fadunito. El preu de l’entrada serà de 4 euros amb possibilitat d’adquirir un abonament per a tots els dies a 20 euros, a la venda a la botiga del Museu Comarcal de l’Urgell.

Publicat a Tàrrega

El Ral·li Ciutat de Tàrrega viurà aquest cap de setmana, els dies 12 i 13 de desembre, la seva 22a edició. Serà l’última cita puntuable de la temporada de la Copa de Catalunya en la categoria de ral·lis de terra. Els organitzadors són el Club Escuderia Tàrrega i tindrà com a epicentre el Càmping Municipal – Espai Felip Robinat Felip. La prova comptarà amb 68 quilòmetres cronometrats, en dos trams als quals es faran tres passades. A més dels participants de la Copa també s’hi aplegaran els competidors de l’Open de Terra i els del 5è Màster de Campions sobre Terra, sumant una vintena d’equips. El dissabte 12 a la tarda tindran lloc les verificacions i el diumenge 13 al matí es disputarà la prova. El recorregut transcorrerà per les comarques de l’Urgell i la Segarra, passant pels termes de Tàrrega, El Talladell, Granyena, Granyadella i Verdú. Els seus responsables han dissenyat un traçat “que oferirà moments de gran espectacle per als aficionats del motor”, segons han assenyalat. El 22è Ral·li Ciutat de Tàrrega compta amb el suport de la Diputació de Lleida, el Consell Comarcal de l’Urgell i l’Ajuntament de Tàrrega a més de diferents patrocinadors privats.  

Publicat a Tàrrega