Els veïns de Massoteres poden jugar al futbolí de forma gratuïta des del passat 5 de gener. Coincidint amb l’arribada dels Reis Mags aquests van portar un regal per a tots els veïns, el futbolí que es troba al local social. Cal destacar que enguany era la primera vegada que aquesta població segarrenca celebrava la cavalcada de Reis.
L’Ajuntament de Massoteres ha fet possible que per primera vegada a la història arribessin els Reis Mags al municipi. Així, els Reis van arribar el dia 5 de gener al vespre amb tractor i carrossa, acompanyats de 5 patges reals i carregats de regals i carbó.
La localitat de Massoteres va acollir, el passat dijous dia 27 de novembre, una jornada sobre l’aplicació de la informàtica al sector ramader. L’acte informatiu, al qual van assistir una trentena de ramaders de la Segarra, va estar organitzat pel Consell Comarcal, juntament amb la secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI) de la Generalitat de Catalunya i l’Agència Acció CIDEM/COPCA.
Els ajuntaments de Massoteres i Plans de Sió, conjuntament amb el Consell Comarcal de la Segarra van presentar, els passats 15 i 23 de gener, respectivament, el seu Pla de protecció civil, eina bàsica de prevenció i planificació de la protecció civil municipal. Tal com es va explicar en ambdues reunions, els plans de protecció civil municipal tenen coma funció establir el funcionament i l’organització dels recursos humans i materials per millorar la resposta davant d’emergències o risc greu. (+)
Més de 100 persones van participar aquest passat diumenge, dia 11 de març, en una plantada de roures a l'Espai d'Interès Natural del Llobregós, terme municipal de Massoteres on es va repoblar més 20.000 metres quadrats de bosc que es va cremar l'1 de juliol de 2003. Durant la jornada que es va iniciar a les 9 del matí i es va allargar fins a les 3 de la tarda es ven plantar més de 650 roures.